Ahad, 17 Januari 2016

Wanita India

Cite gini. Aku ni sorang anak perantau. Belajar
boleh dikatakan tinggi jugak le. Nama aku? Nama
aku eeskk tak payah le aku kasi tau. Tapi panggil
aku Mal sudah lah. Heheheh.. Cite bermula begini
jeng. Nih cerita benar jangan korang ingat tipu
plak.. K.. Selepas aku tamat pengajian aku di
UTM skudai johor.. Aku sibuk mencari kerja di
KL. Susah betul masa tu.. Tapi bernasib baik aku
diterima kerja di sebuah syarikat lawyer firm..
Sebagai opis boy.. Walaupun tak setaraf dengan
kelayakan aku.. Aku terima jugak tawaran kerja
tu sebagai semantara dari aku takde kerja camne
aku nak suap nasik dlm mulut aku nanti. Ok bab
ni lah segala-galanya bermula. Boss aku nih
perempuan dan Tamil naidu plak tuh. Memule
aku pun benci gak sebab ye le perempuan ni dah
la hitam bau pun semacam.. Hehehe.. Tapi tak
kesah lah janji dia kasi aku kerja sementara.
Heheheh jadi korang pun sure boleh agakkan?
Layanan dia pada aku pun baik, cakap lemah
lembut, kecuali dalam keadaan tens. Bau dia
buat muka garang. Figure badan boss aku nih
bolehlah tahan gak 37 26 36.. Uii tgk dari
belakang ngiur gak aku. Baru anak sorang la
katakan. Kadang-kadang tuh stim gak aku kalau
tengok dia dari belakang. Aku dengar jugak dari
kawan 1 pejabat cerita pada aku, yang suami dia
nih panas baran suka pukul boss aku nih, jadi dlm
hati aku nih cakap. Nasib le dah memang dasar
lelakinya memang camtuh dah mabuk pukul bini
sampai nak mampus kehkehkeh. Pada bulan
ke-2, minggu ke-2, eskk hari keramat tuh aku
memang tak boleh lupa sampai bila-bila pun nih..
Pada hari tu 2 org staff opis aku tu cuti, yang
Kak sorang tuh memang apply cuti dan yang lagi
sorang (adjuster) plak mengader-ngader ambik
emergency leave plak, mati kutu aku hari tuh.
Jadi sementara takde org, aku pun buat le opis
boss aku nih cam opis aku sendiri. Duk telefon
sana sini. Eskk cam boss plak aku. Tetiba pintu
masuk opis aku berbunyi, aku tak jangka plak
boss aku yang dtg. Mati-mati aku ingat dia pun
cuti gak. Setan betui aku baru nak online internet
layan gamba blue. Idak pun cari awek IRC
cybersex. Heheheh. Kelam kabut aku shut down
komputer. Ye le kalau dah jawatan aku nih opis
boy rangkap despacth pe kejadahnya online
internet, mau boss aku query aku plak kang. Aku
pun tengok le jam dinding opis aku. Laa.. Dah
pukul 12 tengah hari, wat ape le si hitam nih
masuk opis. Dah le half day dari masuk pukul 12
baik toksah dtg terus. Tapi keadaan dia masuk
opis cara tak normal plak. Dengan tangan
menekup muker. Sah di menangis sok sek sok
sek aku dengar. Pehal plak nangis. Eskk sespen
aku. Terus dia masuk bilik dia. Eskk lantak le dia
nak nangis ke ape ke bukan hal aku. Aku makan
gaji jer. Mase aku duk stand by nak blah dari
opis jam nunjukan pukul 1.05 pm, aku tersentak,
sebab boss aku intercom aku tanyakan mane
remote aircond dia. Ceh camne le dia bley lepak
dlm bilik tuh hampir sejam dengan keadaan
panas. Mau basah siap berbau lengit anu anu
boss aku nih hehehehe. Aku pun ketuk le pintu
bilik dia. Aisey man sari dia dah terbukak nampak
bra dia je nih. Maklumle dlm bilik panas. Siap
mate bengkak bengkak plak tuh. Sian pe ke
bodoh betui india sorang nih. Duk dlm panas.
Stim gak aku tengok tetek dia. Tak sangka plak
kulit dia putih. Salunya aku nampak hitam. Yele
pikir dlm otak aku kalau dah stim tuh hitam pun
hitam le janji kalau dpt kongkek best gak. Aku
pun pasang jarum, paki berani tanye je nih.
"Kenapa puan menangis?" jawapan aku terima
diam. Aku switch on aircond. Aku beranikan diri
lagi bertanyakan soalan tadi, adakah berpunca
dari kerja. Dia twist kepala tanda tidak. Sah dlm
otak aku. Boss aku kene penangan laki dia. Ciss
tercabar aku nih. Dlm keadaan stim le katakan
mau je jdi hero bagi semua perempuan yang
teraniaya. Kehekehkehek. Aku pass tisu sehelai
pada dia. Ewahh.. Mase dia cakap thanks tuh.
Mak aii nampak kelembutan bibirnya. Esk esk
bertambah tegang dan bertambah niat suci aku
nak kerja kan dia gak. Mule aku cari idea. Pas tu,
aku tanya dia, sama ada dia nak minum ker? Dia
gelengkan kepala. Dia angkat muka dia, aku
nampak ler lebam kat mata dia tu. Aku pun amik
tisu lagi, pergi kat dia, dengan selamba aje aku
kesat air mata dia. Dia diam saja. Pas tu aku
belai rambut dia, nak masuk jarum la katakan.
Dia tengok aku dan kata, kalaulah hubby dia cam
aku. Pas tu, tetiba jer dia lentok muka dia kat
dada aku. Uikss.. Terkejut aku. Dalam hati aku
kata, ada respon nih! Aku mainkan peranan aku,
aku cium dahi dia. Dia diam aja.. Pas tu, aku
beranikan diri, terus aja aku cium mulut dia. Cis,
sekali dia membalaslah pulak. Abis lidah aku
dijilatnya. Aku diamkan diri saja. Dia bangun,
terus ajak aku lepak kat sofa dlam bilik dia. Aku
kat bawah, dia kat atas. Terus dia sambung cium
mulut aku, sambil tangan dia meraba konek aku.
Ahh.. Sedap siot.. Mase duk dia syok raba konek
aku. Dia tanye plak soalan cepu Mas pada aku.
Pernah buat seks ke sebelum nih. Ngeleng lekas
lekas le aku nak nunjukkan aku nih inesen.
Heheheh. Padahal dah jenuh aku kekah awek
awek di UTM skudai dulu. Boss aku senyum,
suke le tuh kononnya dpt anak teruna. Hehehehe
Boss aku semakin mengganas, habis baju aku
ngan seluar aku dia buka sekali gus. Aku plak
memang tak pakai seluar dalam. Bila dah terbuka
aja pakaian aku, terus dia kulum batang aku.
Fuhh geli abis aku rasanya. Tak cukup itu, abis
telur aku ngan lubang punggung aku dia jilat ngan
rakus nya. Aku geli tak terkira. Rasa cam urat
kencing aku dah nak tercabut je nih. Aku nak
bangun dia tak bagi. Mak.. Aii dasat jugak india
seko nih. Tak pueh pueh. Tekemut kemut
ponggong aku dibuatnya. Perghh.. Aku dah tak
kira dah, terus aku bukak bra dia mak. Aii tapak
besar siot siap hitam plak tuh. Terus le aku
nyonyot tetak dia. Arghh jeritan perempuan
kegelian & desahan yang memang aku suka. Naik
merah tetek dia siap luv bite yang begitu besar
sebesar tapak (puting) yang dia punya. Aku
tambah geram, terus aku buak abis sari dia.
Hah.. Sekarang nih baru adil.. Sama-sama gak
dah bogel. Mak oii. Masa aku raba cipap dia, bulu
pantat beb, lebat. Dah berapa lama tak cukur
pun aku tak tau la. Bertambah geram la aku. Aku
main cabut bulu cipap dia. Boss aku menjerit.
Auwww.. Pas tu dia kata, "Don't do like that laa,
U naughty boy", sambil menggenggam kuat
batang aku. Pas tu, aku bangun, aku kasi dia kat
bawah plak. Terus aku sembam muka aku kat
cipap dia yang berbau lengit tu. Lengit pun lengit
laa. Janji aku nak jilat abis. Perghh.. Sekali masa
aku jilat tu, dia punya mengerang, "Arrghh..
Arghh.. Plizz.. Oohh.. Ammaa.. It's good.. My
God..", Perghh.. Macam-macamlah yang keluar..
Aku apa lagi, bertambah meriah ler aku jilat cipap
dia tu. Sambil jilat tu, jari aku korek dia punya
lubang punggong.. Ceh.. Dah luas dah dia punya
lubang punggung. Tapi tak pa, aku korek gk.
Dan.. Bertambah kuat jeritan manja sex nyer itu.
Mana idak nyer. Bukan satu jari.. 3 jari sekali
beb aku jolok dalam lubang punggung dia. Pas
tu, tetiba jer dia tolak muka aku. Dia kata, "Mal, I
want U to do 69 style.." Cehh.. Di tak tau, tu ler
style favorite aku, apa lagi aku pun tukar la style.
Muka aku kat cipap dia, batang aku kat mulut
dia. Sedapp.. Lama gak style cam tu, adalah
dalam 20 minit, bis basah ler alur dier tu. Pas tu
dia cakap lagi, "Mal, stop it.. I want U to put your
dick into my pussy" "OK Madam..", Aku jawab la.
Maklumlah.. Nak bodek Boss. Aku pun tukar
style, dia kat bawah, aku kat atas. Aku terus aja
tanam batang aku kat cipap dia. Dan terus jer
aku hayun laju-laju, sebab aku dah geram beb.
Dia apa lagi.. Menjerit la dia. Maklumlah.. Adik
aku nih besar ler katakan. Dah tu, panjang pulak.
Boss aku mengerang, "Arrghh.. Mal.. Arghh..
Ohh.. Ammaa.. Ohh.. Fuck me.. Ohh.. Uuhh..
Ermm.." Fuh.. Dier nyer ngerang. Best woo.. Pas
tu, aku stop jap. Aku suruh dia menonggeng. Dog
style. Dia ikut aja. Aku terus ludah air liur aku kat
lubang punggung dia. Dia diam aja. Aku mula
masukkan batang aku dalam lubang punggung
dia. Dia cuba tahan, aku kata, aku nak juga. Dia
diam aja.. Pas tu aku masukkan, dan aku hayun
laju-laju. "Auwww.. Arrghh.. Sakit Mal.. Stop it.."
Aku buat tak tahu aja. Aku hayun gak batang aku
kat punggung dia. Pas tu dia cakap, "Mal.. Don't
stop it.. Arghh.. Uuuhh.. Mal.. Sedap Mal.. Ohh.."
Disebabkan aku hayun ngan laju, aku rasa, air aku
dah nak keluar dah. Aku hayun lagi laju. Dan laju.
Dan terus aja aku pancut air mani aku dalam
lubang punggung boss aku. Dah keluar air mani
tu, aku terus aja hayun batang ku secara
perlahan-lahan. Dan akhir nya aku cabut dan
terus aku baring atas sofa. Boss aku perlahan-
lahan bangun, terus kulum batang aku yang dah
mula nak terlulai layu tu. Tapi, disebabkan sedap
kena kulum. Batang aku mula naik. Perlahan-
lahan. Sekali lagi kami beromen untuk kali yang
kedua. Kali nih, dia pula yang menunggang aku.
Hampir setengah jam, aku klimax untuk kali
kedua. Dan kali nih, air mani aku aku lepas di
dalam mulut dia. Habis ditelan air mani aku tu.
Kemudian kami berehat. Sambil tu Boss aku
bercerita, dia dah lama tak main ngan laki dia,
dah hampir 4 bulan. Patutlah, aku tengok Bossku
nih kemaruk semacam aja. Kemudian, kami
berkemas dan aku pun balik la rumah aku. Bulan
depannya, aku dinaikkan pangkat sebagai
"Business Development Executive". Hehehehe..
Tak sia-sia aku bodek Boss aku.., heheheeh.. E N
D